علت کم شدن سهمیه ی بنزین کارت های سوخت چیست ؟
در این مقاله از وب سایت جفت هیچ قصد داریم به بررسی دلایل کم شدن سهمیه ی بنزین کارت های سوخت و نحوه ی صحیح سوخت گیری بپردازیم.
فهرست مطالب
چه دلایلی باعث کم شدن سهمیه ی بنزین کارت های سوخت می شود ؟
پس از اجرای طرح سهمیه بندی بنزین در آبان ماه ۹۸ تعداد زیادی از رانندگان همواره از کم شدن بیش از ۲ لیتر از سهمیه ی سوخت آنها پس از هر بار سوخت گیری شاکی هستند. در واقع در هر نوبت سوخت گیری، چیزی حدود ۲ لیتر یا حتی بیشتر از سهمیه ی بنزین آنها می سوزد و غیر قابل استفاده می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا دلایل کم شدن سهمیه ی بنزین و روش های حل این مشکل را بررسی نماییم.
عجله در خارج کردن کارت سوخت از کارت خوان جایگاه
اولین دلیل کاهش سهمیه ی بنزین و سوختن آن، عجله کردن در هنگام خروج کارت سوخت از جایگاه می باشد. اگر پس از پایان سوخت گیری، کارت سوخت خود را زودتر از موعد از کارت خوان خارج نمایید، بخشی از سهمیه ی بنزین شما از دست می رود. بدین منظور لازم است پس از پایان سوخت گیری، ابتدا نازل را در جایگاه خود قرار داده؛ سپس دکمه ی خروج را فشار دهید و چند لحظه صبر کنید. در نهایت هنگامی که در پایین میزان سهمیه ی باقی مانده عبارت “کارت خود را بردارید” در نمایشگر به شما نشان داده شد، کارت سوخت خود را خارج نمایید.
رعایت نکردن پیمانه ی ۳/۹۹ لیتری
اما شواهد نشان می دهد سهمیه ی سوخت برخی از رانندگان حتی با رعایت نکته ی بالا باز هم کاهش می یابد. دلیل این امر، مسئله ی پیمانه ی ۳/۹۹ لیتری است. هنگامی که راننده ای کارت سوخت خود را وارد دستگاه کرده و سوخت گیری را شروع می کند، ابتدا ۳/۹۹ لیتر از سهمیه ی بنزین وی کم شده و همزمان سوخت گیری آغاز می شود. هنگامی که سوخت گیری به نقطه ی شروع ۴ لیتر رسید، باز هم ۳/۹۹ لیتر از سهمیه ی بنزین کسر شده و سوخت گیری ادامه پیدا می کند. این مراحل تا پایان سوخت گیری نیز به همین منوال ادامه خواهد داشت. حال فرض کنید راننده ای ۵ لیتر بنزین بزند و به سوخت گیری خاتمه دهد؛ در این شرایط باقی مانده ی سهمیه ی وی در پیمانه ی دوم (یعنی ۲/۹۸ لیتر) از دست می رود.
بدین منظور لازم است میزان سوخت گیری خود را مضربی از ۳/۹۹ لیتر در نظر بگیرید. به عنوان مثال فرض کنید می خواهید ۱۲ لیتر بنزین بزنید؛ در این صورت باید به اندازه ی سه پیمانه یعنی ۱۱/۹۷ لیتر بنزین زده و از این میزان فراتر نروید تا بقیه ی پیمانه ی چهارم شما هدر نرود.
دیدگاه شما