کاربرد بلوک سیمانی نمادار
بلوک سیمانی نمادار یکی از مصالح ساختمانی از پیش آماده شده است که کاربردهای مختلفی دارد. انواع مختلفی از بلوک های ساختمانی نمادار در بازار مصالح ساختمانی در اندازه های مختلف و کاربردهای مختلف موجود است که هر کدام با توجه به نیازهای ساختمانی یا تزئینی قابل استفاده هستند. این بلوک ها با استفاده از دستگاه بلوک زن تولید میشوند. با ما همراه باشید تا ببینیم بلوک سیمانی چیست و چه انواعی دارد؟
فهرست مطالب
بلوک نمادار چیست؟
بلوک های نمادین تنوع زیادی دارند و اغلب از سیمان و بتن ساخته می شوند. این بلوک ها به شکل مربع یا مستطیل با طول، عرض و ارتفاع متفاوت موجود می باشند. همچنین بسته به اندازه و مدل بلوک دارای وزن های متفاوتی هستند..
اگر بنا به دلایلی نیاز دیوارکشی در محوطه یک ویلا، آپارتمان، باغ و فضای سبز، کارگاه و غیره دارید، می توانید به جای استفاده از دیوارهای آجری یا سنگی، از بلوک های سیمانی نمادار استفاده کنید. به این ترتیب مراحل اجرا بسیار سریعتر و ارزان تر می شود و نتیجه کار مدرن تر می شود.
ویژگی های بلوک سیمانی نمادار
از جمله ویژگی های بلوک های ساختمانی نمادار می توان به موارد زیر اشاره کرد:
قیمت مناسب
بلوک های سیمانی نمادار از نظر قیمت بسیار مقرون به صرفه هستند و بهترین گزینه برای تکمیل نما یا روکش دیوار و موارد دیگری هستند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
دوام عالی
به همین ترتیب، اگر این بلوک ها را از یک تولید کننده معتبر خریداری کنید، کیفیت عالی و عمر طولانی خواهند داشت. مقاومت این پیش ساخته ها در برابر دما و شرایط جوی و همچنین در برابر آب و هوا استثنایی بوده و دوام بسیار خوبی از خود نشان می دهد. حتی جالب است بدانید که این مصالح در برابر شرایط آب و هوایی بسیار سرد و یخبندان مقاوم هستند و مشکلی برای آنها وجود ندارد.
تگرگ، باران و برف به همان نسبت به این بلوک ها آسیب نمی رساند.
نصب آسان و سریع
نصب بلوک های سیمانی نمادار آسان است و برای نصب و قرار دادن آنها به مهارت خاصی نیاز نیست. اگرچه همچنان توصیه می شود برای نصب بلوک ها از افراد دارای مهارت استفاده شود، در غیر این صورت مشکلی برای نصب پیش نخواهد آمد.
زیبایی و جلوه
همانطور که در بالا ذکر شد، بلوک های سیمانی نمادار در طرح ها و اندازه های مختلفی تولید می شوند و بسته به محل استفاده از آنها می توان از انواع مختلفی استفاده کرد. دقیقاً به همین دلیل است که از این بلوک ها برای دیوارکشی و محوطه سازی ویلاها و مواردی از این قبیل استفاده می شود. این مصالح ساختمانی علاوه بر اینکه وظیفه ساخت پارتیشن و روکش دیوار را دارند، به عنوان ابزار تزئینی نیز مورد استفاده قرار می گیرند و نیازی به روکش ندارند.
هزینه نگهداری پایین
برای نگهداری بلوک های سیمانی آنها نیازی به کار خاصی نیست. در واقع، از آنجایی که می توانید به راحتی این بلوک ها را در فصول مختلف سال قرار داده و جاسازی کنید. تعمیر و نگهداری مستقل از فصل است و شاید فقط تمیز کردن معمول کافی باشد.
طیف گسترده ای از طرح های بلوک
اگر استفاده از این بلوک ها برای دیوارکشی در جایی است که علاوه بر قرار دادن پارتیشن، جلوه و زیبایی آن نیز قابل توجه باشد، می توانید از بلوک های سیمانی نما دار استفاده کنید. اگر یک سرچ ساده بکنید مدل ها و طرح های مختلف بلوک های بتنی و سیمانی را پیدا خواهید کرد. این طرح ها به شما کمک می کند جلوه و زیبایی را که می خواهید به جای یک نقاشی دیواری یا برنامه های دیگر ایجاد کنید.
بلوک ها ی سیمانی به دلیل طراحی مخلوط و مصرف سنگدانه ها اغلب به عنوان بلوک های نیمه سنگین یا سنگین طبقه بندی می شوند. اگر این بلوک ها به درستی ساخته و پردازش شوند، در برابر عوامل جوی مقاوم بوده و در چرخه ذوب و یخ زدگی از مقاومت خوبی برخوردارند، بنابراین برای حصار کشی، دیوارهای حائل ساختمان، راه سازی و محصولات تزئینی در فضای باز مناسب هستند.
برای تولید و ساخت بلوک های سیمانی می توانید از دستگاه بلوک زن استفاده کنید.
نکته: جالب است بدانید که حتی میتوانید این بلوکها را از محل نصب اصلیشان حذف کنید و در جای دیگری دوباره از آنها استفاده کنید.
نکاتی در مورد مراحل تولید بلوک
در صورت استفاده از دستگاه بلوک زن سیار، زیر بلوک ها باید صاف، تمیز و بدون آلودگی باشد.
برای جلوگیری از تابش نور خورشید، باران و باد، بلوک ها باید در مکان سرپوشیده تولید شود.
در دمای کمتر از ۵ درجه سلسیوس، باید تولید بلوک در محوطه رو باز را متوقف نمود.
در دمای بیش از ۲۵ درجه درجه سانتی گراد، درجه حرارت دستگاه باید با روش های مناسب کاهش یابد.
برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان اصفهان تاج نادی تماس حاصل فرمایید. اصفهان تاج نادی تولید کننده دستگاه های جدول زن ، آجر زن پازلی و بلوک زن با بالاترین کیفیت می باشد.
دیدگاه شما