سیم و کابل سیمیا

1 سال پیش
سیمیا

شرکت تولیدی سیم و کابل سیمیا به عنوان یکی از درخشان‌ترین فعالان این حوزه شناخته می‌شود. این شرکت فعالیت خود را از سال ۱۳۶۰ با هدف داشتن بالاترین کیفیت خط تولید آغاز کرد. به همین ترتیب موفق به دریافت گواهینامه کیفیت اتحادیه اروپا (CE) شد.

 

این شرکت با داشتن بیش از ۱۰ نمونه محصول توانسته نیاز بازار‌های مختلف را به کابل و سیم برطرف سازد. عمده تولیدات این کارخانه در حوزه سیم و کابل فشار ضعیف بوده که به طور کلی محصولات این برند به دسته‌بندی زیر تقسیم می‌شود:

انواع سیم و کابل‌های ساختمانی

کابل‌های ضد حریق

کابل‌های مخابراتی

کابل‌های مختص به دوربین‌های مداربسته

کابل‌های خودرویی

کابل‌های آلومینیومی

کابل‌های قدرت KV1/6

کابل‌های AWG

کابل‌های کنترل و ابزار دقیق

 

معرفی انواع ساختمانی | لیست قیمت سیم و کابل سیمیا

 

یکی از مهم‌ترین امور هر سازه‌ای سیم کشی یا به اصطلاح برق کاری آن است. به جهت جلوگیری از خطرات احتمالی، می‌بایست توجه کافی به کیفیت سیم و کابل مورد استفاده لحاظ شود. متأسفانه با ورود کالا‌های چینی نامرغوب به کشور، تشخیص بهترین محصول در دسترس با مشکل مواجه شده؛ اما کابل و سیم سیمیا با داشتن استاندارد‌های کافی شما را از دیگر محصولات بازار بی‌نیاز خواهد کرد.

 

 

سیم‌های افشان: این سیم‌ها که از جنس مس آنیل شده کلاس ۵ تولید می‌شوند، کاربرد زیادی در داکت‌های زیر زمینی و تابلو‌های فرمان دارند.

قیمت: این نوع از سیم‌های شرکت سیمیا در هر حلقه ۱۰۰ متری از حدود ۱۸۳ هزار تومان تخمین می‌خورد.

کابل سیمیا

 

سیم‌های مفتولی و نیمه افشان: دسته دیگر از محصولات مورد استفاده در برق کشی ساختمان سیم‌های نیمه افشان است. این محصولات علاوه بر کارایی‌هایی که در نمونه قبل اشاره شد، مناسب برای قرار‌گیری داخل لوله و زیر گچ نیز می‌باشند.

 

سیم‌های نیمه افشان انعطاف‌پذیری کمتری نسبت به نمونه افشان دارند. از دلایل آن می‌توان به کمتر بودن تعدد رشته سیم‌های‌رسانای سازنده آن اشاره داشت.

 

 

کابل یزد کنترل تخت: این کابل‌ها که با جنس عایق PVC-D عرضه می‌شوند، با داشتن نکات قوت بیشتری نسبت به انواع گرد آن، جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده‌اند. مسطح بودن این کابل‌ها باعث شده تا فضای کمتری را به خود اختصاص داده و انتقال گرما با سرعت بیشتری انجام گیرد. همین امر باعث می‌شود مقدار الکتریسیته بیشتری در کابل جریان یابد.

 

از آنجایی که کابل متشکل از مجموعه‌ای از سیم‌ها می‌باشد، قابلیت انتقال ولتاژ بالاتری نسبت به سیم‌های افشان و … دارد.

کابل‌های افشان سبک: این نوع کابل که به نام کابل نرم نیز شناخته می‌شود، بهترین گزینه برای دستگاه‌های برقی کوچک است. در توضیحات این محصول منع مصرف برای تولیدات صنعتی و تأسیسات خارجی آمده که می‌بایست مورد توجه واقع شود.

شرایطی کابل‌های آلومینیومی به بازار توزیع شده تا بتواند نیاز مصرف‌کنندگان را با کمترین قیمت برطرف سازد. در این نوع از کابل‌ها، هادی مورد استفاده از جنس آلومینیوم بوده که کاربرد مشابهی با نمونه مسی آن دارد. با این حال لازم است پیش از تهیه هر یک از این کابل‌ها با تفاوت و کارایی هر کدام آشنا شوید.

 

 

کابل‌های آلومینیومی وزن کمتری دارند.

مقاومت الکتریکی کابل‌های آلومینیومی بیشتر از کابل مسی است. (البته این به معنای نارسانا بودن این کابل‌ها نیست. )

احتمال حریق و یا از بین رفتن انرژی در کابل‌های آلومینیومی بیشتر می‌باشد.

دوام ین کابل‌ها به نسبت کمتر بوده و ممکن است هنگام قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی، دچار خوردگی شوند.

کابل‌های ضد حریق

کابل‌های ضد حریق | از واجبات خانه‌ای امن

 

کابل‌های مقاوم در برابر آتش سوزی از دیگر تولیدات شرکت سیمیا هستند. این کابل و سیم‌ها که مقاومت مشخصی در برابر آتش مستقیم دارند، به نوعی حافظ جان و مال شما در برابر حرارت به شمار ‌می‌روند. عملکرد این محصولات به گونه‌ای است که با داشتن روکش یا شیلد محافظ از انتشار شعله جلوگیری کرده و تولید کمترین دود را به همراه دارند.

نکته قابل توجه در این محصولات عدم انتشار گاز‌های سمی همچون هالوژن می‌باشد.

 

سیم مفتولی نیمه افشان: این نوع از سیم‌ها که با نوار میکا تولید می‌شوند بسیار مناسب برای سیستم‌های اعلام حریق می‌باشند.

 

سیستم‌های اعلام حریق به صورت سیستمی یکپارچه برای پیدا کردن آتش، خاموش کردن آن و اعلام حریق (آژیر) در منازل و اداره‌ها به کار ‌می‌روند.

کابل و سیم‌های نسوز نقش مهمی را در این سیستم‌ها ایفا می‌کنند.

کابل‌های قدرت مقاوم: از ویژگی‌های منحصر به فرد این کابل‌ها می‌توان به عدم انتشار دود و هالوژن اشاره کرد. همین امر موجب شده استفاده عمومی از این کابل‌ها در سیستم اطفای حریق به وفور مشاهده شود. موارد مصرف آن از برج‌ها و ساختمان‌ها تا مترو و فرودگاه گسترده شده است.

کابل‌های مخابراتی | زمینی، هوایی و دریایی

 

ممکن است در گذشته به دلیل امکان برقراری ارتباط تنها به صورت تماس تلفنی، این سؤال توجه شما را جلب نکرده باشد. اما با گذشت زمان و پیشرفت بشر در زمینه ارتباط و تبادل اطلاعات این سؤال جنبه چالشی به خود گرفته.

کابل‌های مخابراتی با داشتن وظیفه انتقال دیتا و سیگنال، پاسخ اصلی این پرسش می‌باشند. این کابل و سیم‌ها از مهم‌ترین عاملان برقراری ارتباط هستند که به طور کلی انواع زمینی، هوایی و دریایی دارد.

در نوع هوایی آن به دلیل قرار‌گیری سیم وکابل یزد در مجاورت نور خورشید و بارندگی از روکش‌های ضخیمی جهت محافظت آن استفاده می‌کنند.

نوع دریایی کابل مخابرات را به منظور ارتباطات بین قاره‌ای استفاده می‌کنند. این کابل‌ها با وجود طول عمر بالا، به صورت دوره‌ای تعویض می‌شوند.

از دیگر انواع کابل‌های مخابراتی می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

 

 

کابل هم محور یا Coaxial: این نوع از کابل‌ها نقش اساسی در اتصال به اینترنت را به عهده دارند. ارسال سیگنال‌های تلویزیونی از دیگر وظایف این کابل به شمار می‌رود. نکته قابل توجه قیمت مناسب‌تر این نوع از کابل‌های مخابراتی نسبت به سایرین است.

فیبر نوری: کابل‌های همه فن حریف که برای استفاده (هوایی، زمینی، دریایی و زیر خاک) به کار ‌می‌روند نسبتاً جدیدتر هستند؛ فیبر نووری ساخته شده از رشته‌های باریک شیشه و پلاستیک بوده که وزن سبکی دارد.  عملکرد این کابل‌ها با کمک نور میسر می‌شود.

. از جمله محصولات مخابراتی قابل تهیه این شرکت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

سیم‌های رانژه

کابل‌های KNX

کابل‌های هوایی

کابل‌های زمینی

 

این شرکت که هدف اصلی خود را کیفیت بالای محصولاتش بیان می‌کند، خدمات پس از فروش فوق‌العاده‌ای برای محصولات خود قائل شده است.

 

برای خرید و تهیه لیست قیمت سیم وکابل سیمیا می توانید به سایت الکتریکی آنلاین مراجعه فرمایید.

0
نویسنده مطلب AmiR
دانشجوی رشته کامپیوتر - نرم افزار

دیدگاه شما

بدون دیدگاه