بهترین عایق استخر کدام هست؟ استخر را ایزوگام کنیم یا عایق استخر استفاده کنیم؟

11 ماه پیش
عایق استخر BS200 بتن شیمی

شرکت بتن شیمی زرین به منظور آببندی سطوح بتنی از جمله مخزن، استخر، حوضچه، آبنما و… به شما روشی مطمئنی و مقرون به صرفه را پیشنهاد می کند، که اجرای آن با استفاده از محصول عایق استخر BS200 و به دو روش است.

روش اول مصرف عایق استخر bs200

محصول عایق استخر را به رزین عایق استخر bs210 کم کم اضافه و میکس نمائید. بتونه بدست آمده را با ماله به روی دیوار و کف با ضخامت ۲ تا ۳ میلی متر اجرا نمائید.

 

برای مشاره رایگان در مورد عایق استخر و تمامی محصولات افزودنی بتن با شماره آقای جاهدی۰۹۱۵۲۳۷۳۴۰۱ تماس بگیرید.

روش دوم عایق استخر bs200

به ۶ تا ۷ لیتر آب ۱ لیتر چسب بتن bs500 و ۱ لیتر رزین آب بندی bs200 را اضافه و پودرعایق استخر را کم کم اضافه و میکس نمائید. بتونه به دست آمده را با ماله به روی دیواره ها و کف با ضخامت ۲ تا ۳ میلی متر اجرا نمائید.
نکته : هر کیسه عایق برای ۵ تا ۷ متر مربع مناسب است.

عایق استخر رطوبتی بتن شیمی

برای کسب اطلاعات بیشتربه آدرس سایت زیر مراجعه کنید :

عایق رطوبتی استخر | اجرای عایق کاری استخری

روان کننده بتن| ابر روان کننده بتن BS 410 بر پایه پلی کربوکسیلات

روان‌کننده بتن BS 410 بر پایه پلی کربو کسیلات بوده و علاوه بر افزایش اسلامپ بتن توانایی بالایی در نگهداری اسلامپ دارد. خواص آب را در بتن افزایش می یابد.

 روان کننده بتن پلی کربوکسیلاتی

میزان مصرف روان کننده بتن :

۲ الی ۵ دهم درصد وزن سیمان مصرفی که این میزان نسبت به کارایی و مقاومت مورد نظر و شرایط آب و هوایی و فاصله آرماتورها متغییر است.

روش مصرف روان کننده بتن:

به مخلوط بتن اضافه نموده و عمل اختلاط را به مدت ۲ دقیقه ادامه می دهیم و پس از آن تخلیه بتن صورت گیرد.

روان کننده بتن

 

برای کسب اطلاعات بیشتربه آدرس سایت زیر مراجعه کنید :

انواع بتن |کاربردهای انواع بتن در بتن ریزی

 

انواع چسب کاشی پودری و بهترین چسب کاشی

 

چسب های کاشی پودری با افزودنی های خاص دارای مقاومت و قوام فوق العاده است. چسب های پودری کاشی و سرامیک امکان اجرا به روی کف و دیواره است و همچنین با مقاوم بودن در برابر رطوبت و ضربه بهترین راه اجرا است.

مقاومت و چسبندگی چسب کاشی پودری به هیچ وج قابل مقایسه با روش های سنتی از قبیل دوغاب سیمان، ملات و… نیستند.

باتوجه به افزایش استفاده از سرامیک های پرسلانی و سنگ های اسلب به هیچ عنوان از روش های ستنی برای نصب استفاده نکنید. میزان مصرف چسب های پودری کاشی براساس سطح زیرکار حدود ۳ تا ۵ کیلو در هر مترمربع استفاده می شود.

 

 

مشخصات فیزیکی و شیمیایی چسب کاشي پودری معمولی

رنگ: خاکستری، سفید
وزن مخصوص ظاهری:۱/۶۵gr/cm3
PH:11
قابلیت اختلاط: در آب
حالت فیزیکی: پودر
یون کلر: ندارد

شرایط نگه داری : دور از سرما و گرما در داخل سطل در بسته

بهترین دمای نگه داری : ۵+ تا ۳۰+ درجه

بسته بندی : ۲۰ کیلویی

 

برای مشاره رایگان در مورد چسب کاشی و تمامی محصولات افزودنی بتن و عایق استخر و اسپیسر با شماره آقای جاهدی ۰۹۱۵۲۳۷۳۴۰۱ تماس بگیرید.

 

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید :

چسباندن کاشی روی کاشی با چسب کاشی و سرامیک

گروت سیمانی بتن شیمی

 

گروت برای تزریق و پر کردن حفره ها فضاهای خالی و شکاف ها و یاپرکردن انحراف میله های مهارکننده در پیش ساخت های بتنی و زیر صفحه ستون ها استفاده می گردد. بعد از عمل گیرش مقداری محدود و کنترل شده ای (حدود ۲ درصد در ۲۴ ساعت اولیه گروت ریزی ) و خلاف مصالح دیگر پایه سیمانی حجم گروت افزایش می یابد. گروت با توجه به سفارش، مقاومت و زمان کارپذیری مورد نظر در دو تیپ است.

 

روش مصرف گروت :

با توجه به کارایی مورد نیاز گروت و دمای محیط مصرف بین ۱۴ تا ۱۶ درصد وزن گروت، آب را داخل سطل یا میکسر ریخته و گروت را کم کم به آن اضافه و میکس کنید و سپس از ارتفاع ۱۵ تا ۲۰ سانتیمتری گروت را در محل های مورد نظر ریخته و توجه شود مخلوط فاقد حباب هوا باشد. توجه به این نکته بسیار مهم است که ابتدا سطح مورد نظر را از عوامل چربی زا و گرد و غبار و هر نوع موارد روغنی کاملا پاک نموده و با آب شستشو داده و سپس آب اضافی جمع شود و مقداری رطوبت در سطح کار باقی بماند تا آب گروت جذب سطح نگردد، بعد از گیرش گروت سطوح بدون حفاظ با آب پاشی مرطوب نگه داشته شود.
• در سطوح گسترده نباید آب آزاد روی سطوح باقی بماند.
• دمای محیط مصرف باید حداقل ۸ درجه سانتی گراد باشد.
• گروت آماده شده باید حداکثر در ۱۰ دقیقه مصرف شود.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر لینک زیر کلیک نمایید:

گروت سیمانی بتن شیمی

 

اسپیسرهای پلاستیکی در مقابله با خطر خوردگی و اکسیداسیون آهن در سازه های بتنی

 

 

اسپیسر از نظر لغوی به معنای فاصله گذار یا فاصله نگهدار است که در سایزها و ابعاد مختلف و متنوعی تولید می‌شود و در ایجاد پوشش میلگردی مناسب نقش بسزایی دارد. استفاده از اسپیسر بتن در نتیجه کار بسیار تأثیرگذار است به ‌طوری که در صورت استفاده هم کیفیت سازه و هم سرعت اجرا و انجام آن پروژه ساختمانی بالا خواهد بود؛ گاهی وجود اسپیسر بتن، سبب می شود تا فاصله میان دو میلگرد حفظ شود؛ از طرفی برای به وجود آوردن فاصله میان قالب بتن و خاموت از اسپیسر مناسب استفاده می گردد. در حالت کلی آن ها در مدل های مختلفی تولید می شوند که از هر کدام در موارد ویژه و خاصی استفاده می شود علت استفاده از این قطعه، به وجود آوردن فاصله میان میلگرد و بتن است و از طرفی برای تأمین پوشش بتن نمی‌تواند قطعه هایی مثل سنگ یا چوب استفاده کرد.

استفاده از اسپیسرهای پلاستیکی استاندارد با فراهم آوردن امکان ایجاد پوشش بتنی کافی و مناسب از رسیدن عوامل خورنده به سطح میلگرد ممانعت نموده و شرایط لازم برای دستیابی به یک سازه مستحکم را به وجود می آورد. به طور خلاصه وظیفه اصلی اسپیسرها ایجاد فاصله مناسب بین قالب های زمین یا بتنی با میلگرد و آرماتور و همچنین حفظ فرم و ساختار آرماتور در حین عملیات بتن ریزی است. انواع دیگری از اسپیسر وجود دارد که برای ایجاد فاصله بین کاشی و سرامیک استفاده می شود که به آنها می پردازیم. اما دلیل حفظ این فاصله چیست؟

“موارد استفاده از اسپیسرهای پلاستیکی به دو دسته تقسیم می شوند: اسپیسرهای پلاستیکی (شامل اسپیسرهای فونداسیون، اسپیسرهای ستونی سقف و …) و اسپیسرهای کاشی و سرامیک (صلیب های کاشی و سرامیک و همتراز و گیره و گوه).”

 

برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید :

مراحل ساخت ساختمان بتنی با استفاده از اسپیسر

0
نویسنده مطلب AmiR
دانشجوی رشته کامپیوتر - نرم افزار

دیدگاه شما

بدون دیدگاه