فناوریوب

ابزار های آنلاین – وب سایت شخصی وحید مجیدی

در تعریف کلی، فاصله زمانی از زمان آغاز یک فرآیند تا امروز بعنوان سن فرآیند درنظر گرفته میشود. حال چنانچه آغاز فرآیند، تولد موجود زنده مثلا انسان باشد به این فاصله زمانی ، سن انسان گفته میشود. معمولاً سن افراد بصورت تقویمی و برحسب سال و ماه و روز سپری شده از زمان تولد آنها بیان میگردد. برای محاسبه سن و پاسخ به این پرسش که من چند سالمه یا چند سال از عمر من گذشته ، لازم است فاصله زمانی تاریخ تولد تا تاریخ امروز را براساس یک تقویم مشخص ( شمسی ، میلادی ، قمری و …) تعیین نماییم.

درصورتی که میخواهید با وارد کردن تاریخ تولد ، سن دقیق خودتون را متوجه بشید ، تنها کاری که نیاز هستش انجام بدید اینه که تاریخ تولد خودتون را توی کادر بالا وارد کنید و روی دکمه محاسبه کلیک کنید .

به شما میگوییم که در چه روزی از هفته بدنیا آمده اید و ماه تولد شما در کدام فصل بوده است.

به شما میگوییم چند روز دیگر تولد شماست البته شما هم متوانید این اطلاعات را ذخیره نمایید یا برای دوستانان هم بفرستید تا هم آنالیز تاریخ تولد شما را ببینند و شاید هم برای تولدتان سوپرایزی در نظر بگیرند!

به شما میگوییم که قلب شما در مجموع چقدر تپیده است و شما تا بحال چند بار نفس کشید اید.

به شما میگوییم که چند سال , چند ماه , چند هفته , چند روز , چند ساعت , چند دقیقه و حتی چند ثانیه از تولد شما گذشته است.

به شما میگوییم که حیوان سال و ماه شما چیست.

به شما میگوییم که عنصر ماه شما و عدد شانس ماه شما چیست.

همچنین شخصیت شناسی ماه تولد شما رو خواهیم گفت …

محاسبه سن به میلادی

ابزار بالا توانایی این موضوع را داره که زمانی که تاریخ تولد خودتون را داخلش وارد میکنید ، به شما خروجی میلادی را تحویل بدهد . برای این موضوع تنها کاری که نیاز هستش تا انجام بدید اینه که تاریخ تولد خودتون را در کادر بالا وارد کنید و روی دکمه محاسبه کلیک کنید . ابزار محاسبه را انجام میدهد و تاریخ را به صورت میلادی در اختیار شما قرار میدهد .

محاسبه سن قمری

در صورتی که مایل هستید تا سن خود را به صورت قمری مشاهده کنید تنها کاری که باید انجام دهید این هست که تاریخ تولد خود را در کادر ابزار بالا وارد کنید و روی دکمه محاسبه کلیک کنید . ابزار به صورت آنی تاریخ تولد شما را به صورت قمری و میلادی به شما تحویل میدهد.

——————————————————————-

فال حافظ آنلاین با تعبیر و تفسیر از دیوان حافظ

فال حافظ یکی از قدیمیترین و پرطرفدارترین فال در بین ما ایرانیان می باشد. در قدیم وقتی می خواستند فال حافظ بگیرند این کار را یکی از بزرگان به صورت انگشتی و با دست انجام می داد. انجام فال حافظ کار هر شخصی نبوده و فقط انسان های ویژه ای اقدام به گرفتن فال حافظ می کردند.

رفتن فال حافظ کار آسانی نیست. برای گرفتن فال حافظ و تعبیر و تفسیر آن یا به عبارت دیگر برای پیشگویی صحیح فال حافظ باید علم و سواد کافی داشت. مچنین انجام این کار نیاز به داشتن روحیه خاص و نشات گرفته از عرفان دارد.

فال حافظ اغلب برای موارد عاطفی و عشقی انجام می شود و تعبیر و تفسیر و توضیح این فال ها هم اکثرا بر همین مبنا می باشد. فال حافظ بر مبنای عرفان انجام می شود.

نیت برای فال حافظ

حتمأ شنیده اید که باید نیت کنید. تنها پس از نیت است که می توانید اقدام به گرفتن فال بکنید. بعد از نیت و خواندن فاتحه ای برای حافظ می توانید فال خود را بگیرید. بعد از گرفتن فال شروع به تفسیر فال می کنید. تفسیر فال حافظ بستگی به شرایط روحی و اعتقادی گیرنده فال دارد. چرا که اشعار حافظ معمولا مفاهیم و تفاسیر مختلفی دارد. اینکه کدام مفهوم را برای شعر تفسیر کنیم، بستگی به حالت روحی و اعتقاد ما به حافظ می باشد. البته گاهی اشعار واضح است و نشانه خوبی دارد. گاهی اوقات برخی فال ها با شرایط ما همخوانی نداشته یا بی مفهومند. در چنین شرایطی باید به بررسی تک تک کلمات بپردازید.

فال حافظ و شب یلدا

فال خوانی از دیوان حضرت حافظ یک سنت اجتماعی است. این سنت اجتماعی از زمان های قدیم به شکل های مختلف در میان مردم رواج داشته است. که در همه موارد حکایت از نیاز مردم به دانستن آینده و اتفاقات پیش روی خود دارد. تفال به دیوان حافظ، ریشه در فرهنگ و هنر مردم ایران زمین دارد و توسل به آن در غلبه بر حالت های مختلف روحی و روانی تأثیر بسیاری دارد. فال حافظ در بهبود روحیه فردی و اجتماعی، آرام بخشی، کاهش آشفتگی های روحی و پیشگویی بسیار موثر است.

اما به راستی راز ماندگاری این شاعر بزرگ چیست؟ چه چیزی باعث شده که ایرانیان از زمان های قدیم تا به امروز، همچنان فال حافظ را در کنار خود نگه دارند؟ از جمله رازهای ماندگاری تنوع شعرهای حافظ و عمیق بودن آن است. تنوع شعرها به گونه ای است که با گذشت زمان همچنان تازه است و کهنه نمی شود. روی سخن این شاعر بزرگ، با قومیت ها و نژادهای مختلف نیست، بلکه مخاطب آن همه مردم هستند. همین امر باعث محبوبیت شعرهای حافظ در کل جهان شده است.

———————————————

زمان نوروز

جشن نوروز با تحویل سال یا لحظهٔ برابری اعتدال بهاری آغاز می‌شود؛ لحظه‌ای که خورشید در سیر ظاهری خود در ابتدای برج حمل، از استوای زمین گذشته و به شمال آسمان میل می‌کند.

در گاه‌شماری هجری خورشیدی، لحظه تحویل سال، تعیین کننده نخستین روز (هرمز روز یا اورمزد روز) از ماه فروردین است. چنانچه آغاز سال، قبل از ظهر و در نیمه اول شبانه روز تحویل شود، همانروز نوروز است و در صورتیکه تحویل سال بعد از ظهر باشد، فردای آن روز، نوروز است. نوروز در تقویم میلادی در بیشتر سالها با ۲۱ و گاه ۲۰ و بندرت ۲۲ مارس مطابقت دارد.

در کشورهایی مانند ایران و افغانستان که گاه‌شماری هجری خورشیدی به کار برده می‌شود، نوروز، روز آغاز سال نو است. اما در کشورهای آسیای میانه و قفقاز، تقویم میلادی متداول است و نوروز به عنوان آغاز فصل بهار جشن گرفته می‌شود و روز آغاز سال محسوب نمی‌شود.

مشاهده بیشتر

AmiR

دانشجوی رشته کامپیوتر - نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا