سلامت و زیبایی

بهترین قرص برای زانو درد چیست؛ برای زانو درد چی بخوریم؟

برای زانو درد چی بخوریم تا درد از بین رود، این سوالی است که بدون شک همه مبتلایان به زانو درد به آن فکر می‌کنند. بهترین قرص برای زانو درد چیست؟ آیا در نبود قرص برای زانو درد چه روشی جایگزین کنیم که نتیجه‌ای مطلوب داشته باشد؟

این مقاله که به کمک متخصصین توان مارکت گردآوری شده به جواب این سوالات خواهیم پرداخت. توان مارکت سایت تجهیزات پزشکی است که ارتباط مستقیم با متخصصین و پزشکان باتجربه داخلی و خارجی در حوزه زانو درد و کمر درد دارد تا بتواند گامی در راستای کمک به بیماران مبتلا به زانو درد بردارد.

قرص زانو درد یا زانوبند زاپیامکس ؛ کدام بهتر است؟

استفاده از زانوبند زاپیامکس را باید یکی از جدیدترین راه‌های درمان انواع دردهای زانو به حساب اورد. استفاده موازی با بهترین قرص برای زانو درد نتیجه‌ای بدست خواهد داد که همه راشگفت زده می‌سازد.

زاپیامکس از جدیدترین دست آوردهای علمی دنیای پزشکی که با دارا بودن فناوری UIC می‌تواند به درمان انواع دردهای زانو بپردازد. این زانوبند ساخت شرکت آلمانی زایسترونیک و مجهز به سه تکنولوژی اولتراسوند، اینفرارد و کلاک پالس است. برای خرید زانوبند زاپیامکس به نمایندگی مرکزی شرکت زایسترونیک یعنی توان مارکت مراجعه کنید تا کالای اورجینال و اصل را با کارت رجیستری تهیه کنید.

مکانیسم این زانوبند با فرستادن سیگنال به محل درد و بلاک عصبی درد را قطع و هم زمان با تسهیل در گردش خون، رسیدن مواد مغذی لازم برای درمان زانو را ممکن خواهد ساخت. تاثیر بر سلول‌ها و واداشتن آن‌ها به اصلاح درون زانو نیز از کاربردهای دیگر این فناوری نوین است. این تکنولوژی جدید به زانو جان دوباره می‌بخشد و توانایی زانو را در حرکت دادن بالا می‌برد.

برای زانو درد چه بخوریم؛ بهترین قرص برای زانو درد چیست؟

برای درمان و تسکین درد و کاهش التهاب زانو داروهای متفاوتی در دسترس است که هرکدام تاثیری بر زانو دارد. برخی از این داروها درد را تسکین و بعضی دیگر التهاب زانو را از بین می‌برند. در ادامه لیستی از بهترین قرص‌ها برای زانو درد معرفی کرده‌ایم که عبارتند از:

(NSAIDs) یا داروهای ضدالتهاب غیر استروئیدی که نیاز به نسخه ندارند

در اقدام اول برای دردهای خفیف زانو این داروها تجویز می‌شود و چون عمومیت پیدا کرده معمولا بدون نسخه بیماران آن را تهیه و مصرف می‌کنند.

با تسکین التهاب زانو، درد و تورم را به حداقل می‌رسانند ولی مصرف زیاد آن‌ها همراه با عوارض است، پس قبل از مصرف دوره مصرف آن را از پزشک بپرسید. بهترین قرص برای زانو درد خفیف NSAIDsها هستند که عبارتند از:

  • ناپروکسن سدیم
  • دیکلوفناک
  • ایبوپروفن
  • استامینوفن

مصرف بیش از حد این دسته از داروها باعث بروز عوارض جانبی مانند اسهال یا حالت تهوع خواهند شد. مکانیسم اثر داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی بدین گونه است، از تولید برخی از انواع خاص مواد شیمیایی که باعث بروز التهاب می‌شوند جلوگیری می‌کنند. درد، تورم و سفتی مفاصل را کاهش می‌دهند.

قرص گاباپنتین ؛ بهترین قرص برای زانو درد

از جمله داروهایی که بسیاری از ان به عنوان بهترین قرص برای زانو درد نام می‌برندقرص گاباپنتین است. این قرص درد را کنترل و برای معمولا برای فروکش کردن درد‌های عصبی تجویز می‌شود. عصب پیغامی به مغز در خصوص اسیب به بافت مخابره می‌کند.

وظیفه قرص گاباپنتین جایگزین کردن پیام دیگری به جای پیام درد قبل ارسال به دستگاه عصب مرکزی است. بنابراین از این طریق به کاهش درد کمک می‌کند. مدت زمان اثر بخشی گاباپنتین را حدود یک تا دو هفته پس از استفاده حس می‌کنید.

قرص ضد التهاب مفاصل سلکوکسیب (Celecoxib)

از دیگر داروهایی که به عنوان بهترین قرص برای زانو درد معرفی می‌شود و اغلب با نسخه باید آن را تهیه کرد سلکوکسیب است. این دارو نقش مسکن برای درد مفاصل، بخصوص درد استخوانی دارد. از این قرص باید انتظار درمان و تسکین درد زانو و بسیاری از بیماری‌ها مانند استئوآرتریت، آرتریت روماتوئید، قاعدگی دردناک و نقرس را داشت.

از این قرص برای بهبود و تسکین دردهای ناشی از پیچیدن مفاصل، کشیدگی و کوبیدگی عضلات و همچنین رگ به رگ شدن زانو استفاده کرد. مقدار مجاز مصرف این دارو در طی روز ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلی‌گرم است. یک ساعت پس از مصرف تاثیراتش ظاهر و تا مدت ۸ ساعت تاثیر آن در بدن می‌ماند. در کنار تاثیرات مثبتی که دارد عوارضی نیز همراه خواهد داشت که شامل درد معده، افزایش فشار خون، افزایش وزن ناگهانی و خشکی لب و دهان می‌شود.

کپسول پیروکسیکام (Piroxicam) یا قویترین مسکن برای درد استخوان

در بسیاری مواقع برای دردهای شدید پا از زانو به پایین کپسول پیروکسیکام توصیه می‌گردد. کاربرد اصلی این قرص کاهش یا توقف درد است و به دلیل داشتن اثرات ضد التهابی برای درمان آرتروز عملکرد خوبی دارد. پیروکسیکام با مهار هورمون‌هایی در بدن از بروز التهاب جلوگیری می‌کند و درد را به حداقل می‌رساند.

برای تسکین درد ناشی از نقرس، دردهای بعد از عمل جراحی و درد ناشی از کوفتگی و کشیدگی عضلانی کاربرد دارد. بیشترین مصرف کپسول پیروکسیکام برای بهبود زانو درد و پا درد است. پیروکسیکام علاوه بر کپسول، آمپول و ژل هم دارد. عوارض جانبی پوستی آن ازسایر داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی بیشتر است. چند نمونه از عوارض آن شامل مشکلات گوارشی، خشکی دهان، عوارض کلیوی، عوارض قلبی عروقی واکنش‌های‌ آلرژیک و خواب‌آلودگی می‌شود.

کپسول فلکس افکتس کاستوم کلاژن جدیدترین قرص برای زانو درد

این دارو روی ترمیم غضروف‌های از بین رفته تمرکز دارد و حرکت زانو را برای بیمار راحت‌تر خواهد کرد. کپسول فلکس افکتس کاستوم کلاژن با تامین مواد معدنی و ویتامین‌های مورد نیاز بدن مانند کلسیم موجب افزایش تراکم استخوان‌ها می‌شود. اصلی‌ترین ماده سازنده این دارو کلاژن و معروف به قرص غضروف ساز است. از جمله ترکیبات خاص موجود در این محصول می‌توان به روی، گلوکزامین، ویتامین‌های C، E و D اشاره کرد.

بهترین مکمل برای زانو درد قرص استئو پلاس یورو ویتال

دارای ۱۱ ترکیب موثر بر تقویت استخوان و مفاصل است که در نوع خود رقیب ندارد. یکی از مهمترین ترکیبات موثر در این زمینه گلوکوزامین و کندروئتین از مهمترین ترکیبات این دارو به حساب می‌ایند. این ترکیبات نیز در بدن به کلاژن مورد نیاز مفصل‌ها تبدیل و کاهش التهابات و درد زانوها را به دنبال دارد.

جینجر یا همان زنجبیل نیز از دیگر ترکیبات ضد التهاب و ضد درد است که در این قرص وجود دارد. کلسیم، زینک، ویتامین D و منیزیم از ترکیبات موثر بر تقویت استخوان و درمان پوکی استخوان هستند که در این قرص به مقدار کافی قرار گرفته است. از دیگر ترکیبات موثر در قرص استئو پلاس می‌توان به ویتامین ث، مس، منگنز اشاره نمود. به همین دلیل معمولا برای افراد بالای ۱۲ سال تجویز مصرفی دارد.

بهترین ویتامین برای درد مفاصل چیست؟

  • ویتامین D برای تولید و استحکام استخوان‌ها
  • ویتامین B12 تاثیر بالا در تشکیل سلول‌های استخوان‌ساز و تولید گلبول‌های قرمز خون
  • کلسیم برای استحکام استخوان‌ها
  • اسید چرب امگا ۳ موثر در روند بازسازی سلول‌ها
  • ویتامین C موثر در تولید کلاژن برای استخوان‌ها، عضلات، پوست و تاندون‌ها
  • ویتامین K2 لازم برای مدیریت کلسیم در استخوان‌ها
مشاهده بیشتر

AmiR

دانشجوی رشته کامپیوتر - نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا