آموزش حذف اکانت سروش – دلیت اکانت

۲۶ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۶:۱۷
سروش

در این مقاله در خدمت شما هستیم تا به شما آموزش دهیم تا اکانت موجود در سروش را چگونه حذف کنید. شاید در این روز های اخیر که مردم بیشتر از پیام رسان های خارجی مثل تلگرام استفاده می کنند اما به دلیل فیلتر کردن تلگرام، برخی نیز به پیام رسان های داخلی از جمله soroush رجوع می کنند.

اما به دلیل اینکه soroush کیفیت و امکانات کمتری نسبت به تلگرام دارد، شاید بعضی از افراد بخواهند که اکانت موجود در soroush را حذف نمایند. در ادامه با ما همراه باشید تا به شما آموزش دهیم چگونه اکانت خود را در سروش به طور کامل حذف نمایید.

حذف اکانت سروش

در ابتدا وارد برنامه سروش شده و همانند عکس زیر عمل نمایید.

سروش

در این قسمت، منوی کشویی باز شده و گزینه ی تنظیمات را انتخاب نمایید.

سروش

همانند تصویر، حریم خصوصی را انتخاب می نماییم.

سروش

سه نقطه را انتخاب می نماییم و پاک کردن حساب کاربری را نیز می زنیم.

سروش

سروش

در اینجا می بایست غیر فعال سازی حساب کاربری را انتخاب نمایید.

سروش

در نهایت از شما پرسیده می شود آیا از غیر فعال سازی حساب سروش اطمینان دارید، که اگر غیر فعال سازی حساب کاربری را بزنید، اکانت شما به صورت کامل از soroush حذف می شود.

سروش

0/5 ( 0 نظر )
دیدگاه شما

۰ دیدگاه