Close Friends یا همان دوستان نزدیک؛ قابلیت جدید اینستاگرام

۱۷ آذر ۱۳۹۷ | ۰۴:۱۰
Instagram Close Friends

شبکه اجتماعی اینستاگرام در آپدیت اخیر خود، از قابلیت جدیدی با عنوان Close Friends یا همان دوستان نزدیک رونمایی کرد. در این مطلب با جفت هیچ همراه باشید تا ویژگی جدید این اپلیکیشن را بررسی کنیم.

Close Friends در اینستاگرام چیست و چه کاربردهایی دارد ؟

افزایش اکانت های خصوصی (Private) که منحصر به اقوام و دوستان نزدیک کاربر می شوند، باعث شد اینستاگرام تصمیم بگیرد امکانات بیشتری برای اشتراک گذاری خصوصی تصاویر فراهم نماید. یکی از این ابزارها، قابلیتی به نام Close Friends است که این امکان را به کاربران می دهد تا استوری های خود را فقط با افراد خاصی که مد نظرشان است، به اشتراک بگذارند.

در این زمینه بخوانید : نحوه گذاشتن لینک در استوری اینستاگرام و فواید آن

این قابلیت می تواند کاربران را به گذاشتن استوری های بیشتر تشویق کند. یکی از کاربردهای استوری، اشتراک گذاری لحظات و اتفاق های جالب و خاص در زندگی افراد است؛ اما ممکن است تمایل نداشته باشند همه ی عکس ها و ویدئوهای خود را درون استوری منتشر کنند. به لطف قابلیت Close Friends، شخص با خیال راحت می تواند تصاویر خصوصی خود را فقط با دوستان نزدیکش به اشتراک بگذارد و نگرانی دیده شدن آنها توسط افراد متفرقه و غریبه از بین خواهد رفت.

Instagram Close Friends

البته این ویژگی از مدت ها قبل تحت عنوان Favorites به اینستاگرام اضافه شده بود؛ اما به دلیل تست و دریافت بازخورد افراد، فقط در اختیار کاربران محدودی قرار گرفته بود. اما سرانجام پس از ۱۸ ماه به صورت رسمی به حساب کاربری همه ی اشخاص افزوده شد و به Close Friends تغییر نام داد. کاربران فیس بوک با این عنوان آشنا هستند.

قبل از این به روزرسانی جدید اینستاگرام اگر کاربری قصد داشت استوری خود را فقط با افراد خاصی به اشتراک بگذارد، می بایست یوزرنیم تک تک فالوورهایی که جزء دوستان نزدیکش نبودند را انتخاب می کرد تا استوری برای آنها پنهان شود؛ در واقع لازم بود یک لیست سیاه ایجاد شود. اما اکنون به راحتی یک لیست سفید می سازید و دوستان خود را در آن اد می کنید و استوری های خصوصی خود را فقط با آنها به اشتراک می گذارید.

لیست Close Friends را چگونه بسازیم ؟

  • ابتدا آخرین نسخه ی اینستاگرام را برای اندروید و ios از طریق گوگل پلی و اپ استور دریافت کنید.
  • اکنون مطابق تصویر زیر، علامت سه خط را لمس کنید و سپس گزینه ی Close Friends را بزنید.
  • Instagram Close Friends

  • همانند تصویر زیر، لیست فالوورها را مشاهده می نمایید. بر اساس هوش مصنوعی اینستاگرام، کاربرانی که با آنها در تعامل بیشتری هستید، در بالای لیست برای شما نمایش داده می شود. همچنین می توانید یوزرنیم پیج های دلخواه خود را سرچ کنید. با لمس گزینه ی Add، اکانت های مورد نظر را به لیست دوستان نزدیک خود وارد کنید.
  • Instagram Close Friends

  • اکنون در بخش YOUR LIST می توانید لیست سفید دوستان نزدیک خود را ببینید. همچنین با زدن Remove می توانید هر کدام از آنها را از لیست خود خارج نمایید.
  • Instagram Close Friends

  • زمان انتشار استوری، گزینه ی Close Friends را بزنید تا استوری مورد نظر، فقط برای دوستان نزدیک شما ارسال شود. (گزینه ی Your Story نیز استوری را به صورت عادی برای همه ی فالوورهای شما ارسال می کند)
  • Instagram Close Friends

    هنگامی که استوری های خود را به صورت خصوصی برای دوستان خود ارسال کنید، یک آیکن سبز رنگ در کنار آن به نمایش در می آید و آنها را مطلع می کند. البته لازم به ذکر است که کاربران به هیچ وجه خبردار نمی شوند که شما آنها را به لیست دوستان نزدیک اضافه و یا از لیست حذف کرده اید.

    این قابلیت در حال حاضر فقط برای استوری ها قابل اجراست و شامل پست های عادی نمی شود.

0/5 ( 0 نظر )
دیدگاه شما

۰ دیدگاه